2014 m. rugpjūčio 21 d., ketvirtadienis

Vasara... Ir vasaros muilas...

     Vasara, ach... Kas sakė, kad vasara vien gėlės, saulė ir vanduo? Vasara - tai lyg atlygis už visa, ką padarėme rudenį, žiemą ir pavasarį.




      Kasdien turėtume nors trumpai pabūti gamtos prieglobstyje ir pajusti tą nuostabų jos grožį, teigiamas emocijas, energijos antplūdį, pozityvių minčių polėkį, bet norint pajusti tą kompleksinį gamtos gėrį, būtina sureguliuoti savo mintis.

          Mano įkvėpimas priklauso nuo nuotaikos. Ir šitie muilai vasaros nuotaikos derinys.



„LAIKAS TAU”


     Be sintetinių kvapų, dažiklių ir kt. konservantų. Tausojantis odą ir gamtą.  

     Sudėtis : Saponifikuoti kokoso ir  palmių, alyvuogių, ricinos, simondsijų (jojoba), digmenų, linų sėmenų aliejai, bičių vaškas, raudonas molis, kėdro ir levandos eteriniai aliejai, ramunėlių nuoviras. 

Gerai plaunantis muilas vyrams, tinka ir moterims. Kvepia maloniai– lietuviška ramunėle, šilta medžio nata – kedru ir lašeliu levandos gėlių aromatu.
     menospindulelis@gmail.com

JAZMINUKAS

     Be sintetinių kvapų, dažiklių ir kt. konservantų. Tausojantis odą ir gamtą.  
     Sudėtis : Saponifikuoti kokoso ir  palmių aliejai , alyvuogių, jazminų, kukurūzų, moliūgų, medvilnės aliejai, bičių vaškas, dilgėlių ir kiaulpienių nuoviras, žalias ir juodas  moliai, jazminų, vanilės, aitriųjų apelsinų eteriniai aliejai.

Muiluojant jazminų ir vanilės svaigus aromatas sužadina švelnius jausmus...


„BAZILIKAS“

    



       Be sintetinių kvapų, dažiklių ir kt. konservantų. Tausojantis odą ir gamtą.  

     Sudėtis : Saponifikuoti kokoso ir  palmių aliejai , alyvuogių, kukurūzų, medetkų, lazdynų aliejai, apynių nuoviras, raudonas molis, bazilikų, vanilės, damaskinių rožių eteriniai aliejai. 



Maloniai kvepia bazilikų žolelių pieva ir gali pajausti švelnius bazilikų, vanilės ir damaskinių rožių kvapus.






















  


      Vasara - ilgai lauktas laikas... Nemažiau spalvingas ir įdomus, nes reikia atlikti daugybę užduočių: užsitikrinti „sveiką įdegį“, atgauti sportinę formą, aplankyti dar vieną nematytą kraštą, praleisti daug daugiau laiko su šeima ir artimaisiais, kartais  ilgai žvejoti, neskubant pasikuisti garaže ar iš lėto nupjauti žolę…
     Liko tos vasaros... Tai kas dar nebaigė savo vasaros darbus, reikia baigti... Ir prasidės naujiems darbams kitas laikas..









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą